Наші маленькі кондитери!
3 травня в Україні святкують День кондитера. Це не просто фахівці, які тішать нас смаколиками, а й справжні митці, які вже давно довели, що робота кондитера порівнюється з роботою художника та архітектора.
Кондитерська справа – точна наука, адже головним правилом цього мистецтва є дотримання пропорцій. Тут уже не вийде додавати інгредієнти "на око", адже такий метод може лише перевести продукти. У кондитерській справі потрібно уважно слідкувати за температурами приготування та в точності дотримуватися рецептури.
У цей день педагоги закладу запропонували батькам вихованців відзначити це свято й приготувати з дітьми різні смаколики.
Метою цього заходу було: зацікавити батьків вихованців, сприяти формуванню тісного спілкування між ними, розвивати витримку і наполегливості дітей у роботі, виховувати любов і повагу до професії кондитера.
Хоча захід був проведений в домашніх умовах, про те він був дуже цікавим, захоплюючим і корисним. У процесі роботи формувалися позитивні взаємини батьків зі своїми дітьми, встановлювався емоційний контакт.
Було надзвичайно приємно дивитися на очі дітей на фотозмнімках, які горіли від того, що їхні батьки у «їхньому світі».
Дякуємо батькім за активну участь, й маємо надію й надалі плідно працювати на благо наших дітей!!!