Засідання педагогічної студії вихователів груп молодшого дошкільного віку на базі ДНЗ "Струмочок"

24 жовтня 2019 року в ДНЗ «Струмочок» відбулося засідання педагогічної студії вихователів груп молодшого дошкільного віку на тему:«Усна народна творчість – невичерпне джерело розвитку мовленнєвої особистості дітей дошкільного віку». Засідання проведено з метою підвищення рівня обізнаності вихователів щодо впливу творів усної народної творчості на мовленнєвий розвиток дітей молодшого дошкільного віку./Files/images/241019pedstudya/3.jpg

Під час засідання учасники мали змогу переглянути заняття в групі дітей молодшого дошкільного віку «Ромашка», вихователь Бугай В.Г. на тему: «Пригоди казкових звірят» з використанням творів усної народної творчості.

/Files/images/241019pedstudya/6.jpg

Керівник педагогічної студії вихователів груп молодшого дошкільного віку Собакарь О.І. провела консультацію на тему: «Народна творчість у розвитку мовлення дітей дошкільного віку», круглий стіл «Знайомство з оновленою програмою розвитку дитини від народження до шести років «Я у Світі».

/Files/images/241019pedstudya/5.jpg

Засідання педагогічної студії вихователів груп молодшого дошкільного вікупройшло в дружній атмосфері взаєморозуміння та взаємоспілкування, сприяло удосконаленню педагогічної майстерності педагогів.

/Files/images/241019pedstudya/1.jpg

/Files/images/241019pedstudya/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 480