/Files/images/01/1/0d0c19531d6e29f793ed165732978408_XL.jpg

МЕНЮ на 20.01.2022р.

титити

/Files/images/01menyu/20.01.22сніданок.jpg

СНІДАНОК:

1. Суфле з курячим м'ясом 100/100/133
2. Салат з капусти 50/50/60
3. Хліб пшеничний подовий з твердим сиром 30/10 30/10 30/15
4. Како з молоком 150/150/180

титити

/Files/images/01menyu/PSX_20220120_112551.jpg

ОБІД:

1. Борщ український 150/150/200
2. Плов рисовий 88/88/102
3. Курятина в сметані 30/30/40
4. Салат з моркви 50/50/60
5. Хліб пшеничний подовий 30/30/30
6. Компот з яблук 100/100/135

титити

/Files/images/01menyu/20.01.22вечеря.jpg

ВЕЧЕРЯ:

1. Суфле яєчне 75/75/75
2. Каша перлова 77/77/91
3. Ікра бурякова 55/55/75
4. Компот із яблук 100/100/135
Кiлькiсть переглядiв: 220