МЕНЮ НА 16.02.2022р.
Назва страви / Калорійність на 100 грам страви (інгредієнти) | Алергени | Вихід страв, г | |||
1-3 | 3-4 | 3-6(7) | |||
Сніданок | Каша перлова / 119 ккал (крупа перлова, масло вершкове) | А-4 | 90 | 90 | 113 |
Биточок курячий / 147 ккал (філе курки, хліб, молоко, олія, сіль) | А-4 | 58 | 58 | 77 | |
Хліб / 237 ккал | 30 | 30 | 30 | ||
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 41 | 41 | 56 | |
Салат з капусти / 122 ккал (масло рослинне, капуста, цибуля, сіль) | 40 | 40 | 50 | ||
Молоко кип’ячене / 52 ккал (молоко) | А-4 | 94 | 94 | 100 |
Обід | Суп рисовий / 39 ккал (крупа рисова, масло вершкове, морква, цибуля, картопля, сіль) | А-1 А-4 А-8 | 150 | 150 | 200 |
Пюре картопляне / 96 ккал (картопля, молоко, масло вершкове,сіль) | А-8 А-4 | 102 | 102 | 126 | |
Шніцель з яловичини / 331 ккал (яловичина, хліб, сухарі панірувальні, олія, сіль) | 60 | 60 | 81 | ||
Салат з моркви / 79 ккал (морква, масло рослинне, цукор) | А-8 | 43 | 43 | 52 | |
Хліб / 237 ккал | 30 | 30 | 30 | ||
Компот із сухофруктів / 48 ккал (сухофрукти, цукор) | 120 | 120 | 160 |
Вечеря | Пудинг сирно-морквяний / 140 ккал (сир кисломолочний, масло вершкове, молоко, крупа манна, яйця, морква) | А-2 А-4 А-8 | 76 | 80 | 128 |
Соус фруктовий / 57 ккал (фрукти морожені, крохмаль, цукор) | 13 | 13 | 19 | ||
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 41 | 41 | 56 | |
Чай з цукром / 26 ккал (чай заварка, цукор) | 150 | 150 | 180 | ||