МЕНЮ НА 18.02.2022р.
Назва страви / Калорійність на 100 грам страви (інгредієнти) | Алергени | Вихід страв, г | |||
1-3 | 3-4 | 3-6(7) | |||
Сніданок | Каша пшенична / 100 ккал (крупа пшенична, масло вершкове, сіль) | А-4 А-1 | 80 | 80 | 100 |
Тефтеля рибна / 153 ккал (риба, масло рослинне, борошно пшеничне, крупа рисова, цибуля, паста томатна, яйце, сіль) | А-3 А-1 А-2 | 56 | 56 | 84 | |
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 53 | 53 | 76 | |
Молоко кип’ячене / 52 ккал (молоко) | А-4 | 122 | 122 | 183 |
Обід | Суп пюре гороховий / 58 ккал (горох, масло рослинне, борошно пшеничне, морква, цибуля, сіль) | А-8 | 150 | 150 | 200 |
Капуста тушкована з відвареним м’ясом / 96 ккал (філе курки, капуста, морква, цибуля, томатна паста, масло рослинне, масло вершкове, борошно, сіль ) | А-8 А-4 | 146 | 146 | 195 | |
Хліб з твердим сиром / 237 / 360 ккал (хліб, сир твердий) | 30/10 | 30/10 | 30/15 | ||
Компот із сухофруктів / 48 ккал (сухофрукти, цукор) | 120 | 120 | 160 |
Вечеря | Каша пшоняна з родзинками / 139 ккал (крупа пшоняна, молоко, родзинки, масло вершкове, цукор) | А-4 | 113 | 115 | 140 |
Хліб / 237 ккал | 30 | 30 | 30 | ||
Котлета моркв’яна / 141 ккал (морква, олія крупа манна, борошно пшеничне, сіль) | А-8 | 50 | 50 | 70 | |
Компот з апельсинів / 29 ккал (апельсини, цукор) | А-5 | 140 | 140 | 180 |