МЕНЮ НА 17.02.2022р.
Назва страви / Калорійність на 100 грам страви (інгредієнти) | Алергени | Вихід страв, г | |||
1-3 | 3-4 | 3-6(7) | |||
Сніданок | Каша польова з відвареним м’ясом / 114 ккал (крупа пшоняна, філе курки, масло вершкове, масло рослинне, яйця, картопля, цибуля, морква) | А-4 А-8 А-2 | 116 | 116 | 155 |
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 52 | 52 | 67 | |
Салат з моркви та квасолі / 121 ккал (морква, масло рослинне, квасоля) | А-1 А-8 | 74 | 74 | 82 | |
Какао на цільному молоці / 62 ккал (молоко, цукор, какао ) | А-4 | 150 | 150 | 200 |
Обід | Борщ український зі сметаною / 81 ккал (сметана, масло рослинне, томатна паста, картопля, капуста, цибуля, морква, буряк) | А-8 А-4 | 150 | 150 | 200 |
Макарони відварені / 129 ккал (вермішель, масло вершкове) | А-4 | 46 | 46 | 62 | |
Котлета з яловичини / 268 ккал (м'ясо яловичини, масло рослинне, цибуля, хліб,сухарі панірувальні, сіль) | 60 | 60 | 80 | ||
Салат з капусти / 122 ккал (масло рослинне, капуста, цибуля, сіль) | 40 | 40 | 50 | ||
Хліб / 237 ккал | 30 | 30 | 30 | ||
Апельсин / 26 ккал | А-5 | 52 | 52 | 67 | |
Сік фруктовий / 88 ккал | А-6 | 120 | 120 | 180 |
Вечеря | Каша ячна / 121 ккал (крупа ячна, масло вершкове) | А-4 | 52 | 52 | 70 |
Яйце варене / 157 ккал | А-2 | 1шт | 1шт | 1шт | |
Хліб з твердим сиром / 237 / 360 ккал (хліб, сир твердий) | 30/10 | 30/10 | 30/15 | ||
Ікра бурякова / 90 ккал (буряк червоний, цибуля, масло рослинне, паста томатна, сіль) | 45 | 45 | 60 | ||
Сік фруктовий / 88 ккал | А-6 | 120 | 120 | 160 |